top of page

Vánoční charitativní večer: magická oslava naší letošní práce

V pátek 1. 2. 2023 jsme společně prožili něco opravdu magického. Našemu Nadačnímu fondu LA VIDA LOCA se podařilo uspořádat nádherný vánoční charitativní večer.


Našemu pátečnímu charitativnímu večeru dodaly nezapomenutelnou atmosféru a kouzlo vystoupení Dětského baletu Praha a harfistky a zpěvačky Anety Pávkové. Dětský balet Praha nás ohromil svým nadáním a grácií, zatímco Aneta Pávková nás uchvátila svým harfovým uměním a hlasem.


Naše skvělá Dominika Boček zazpívala píseň „Věřit snům“, která se stala symbolem naší práce a poslání v nadačním fondu. Hudební vystoupení zanechalo v srdcích všech přítomných nezapomenutelný dojem. Úžasná herečka a zpěvačka Aneta Krejčíková potom zazpívala píseň „If I ain't got you“. Jejich hlasům se podařilo dotknout každého v sále a připomenout nám všem, jak moc je důležité věřit ve své sny a usilovat o lepší svět pro všechny. Tento moment byl nejen ukázkou mimořádného talentu, ale také silným připomenutím hodnot, které nás v naší práci vedou.


Našeho pátečního vánočního charitativního večera by nebylo možné dosáhnout bez podpory našich skvělých partnerů. Chceme vyjádřit upřímné poděkování každému z našich partnerů, kteří se rozhodli stát po naší boku a podpořit nás v naší misi. Vaše podpora je pro nás neocenitelná a hraje klíčovou roli v tom, jak společně měníme svět pro odložená novorozeňátka k lepšímu. Díky vaší štědrosti a spolupráci můžeme pokračovat v naší práci a rozšiřovat dosah našich projektů.


Děkujeme partnerům Divadlo Viola , dorty OLLIES , PRAGMOON , Noncore, a.s. , Dětský balet Praha, Atairu Authentic Leadership a Gismondi Prague.




bottom of page